divendres, 22 de juny del 2007

Si no compleixen l´estatut, no mereixen cap respecte.

Ens permetem reproduir les reflexions fetes pel company Tardà:

"Ras i curt: Espanya ha de complir les seves lleis i l’Estatut n’és una d’orgànica. Si el PSOE fos lleial envers Esquerra i Catalunya, la desplegaria de forma immediata i per la banda alta. No obstant això, no hi posen gaire interès (continuen negant la publicació de les balances, ajornen el debat del finançament i esperen què diu el Tribunal Constitucional sobre alguns àmbits problemàtics).


Per això, aquest dimecres a la sessió de control ja hem fet saber al govern espanyol (i ho esmento textualment) que “no ens busquin per parlar de pressupostos” si no estan disposats d’entrada a complir el que mana l’Estatut pel que fa a inversions en infraestructures (18,8% de l’aportació de Catalunya al PIB espanyol). L’any passat ens vam abstenir en els comptes dels ministeris de Foment i Economia-Hisenda, perquè és cert que existia un interval molt curt de temps entre l’aprovació de l’Estatut i els nous pressupostos. Per als comptes d’enguany, no pot haver-hi excuses.


Si no compleixen, haurem de dir-los que no comptin amb nosaltres. I reprovar-los perquè són tan poc solidaris que fins i tot sabotegen el govern d’esquerres del nostre país. "


Joan Tardà, portaveu al Congrés

1 comentari:

Anònim ha dit...

Acabo de conèixer aquest bloc. Molt interessant. Endavant amb la vostra feina!!
Visca ERC!